Header 1

Download Kumpulan Naskah Drama Bahasa Sunda


Assalamualaikum, Sampurasun! Para pamiarsa, simkuring bade ngabagikeun file naskah-naskah drama sunda anu geus kasohor populer.
Simkuring ngalaman neangan naskah drama basa sunda diinternet teh henteu babari wkwkwk. Ieu naskah urut simkuring baheula keur nyiapkeun jang UPRAK Basa Sunda, dipiceun mah nyaah, mending di-share. Sok tah tempo dihandap ieu!



1. "Nu Garering" by Dhipa Galuh Purba  Pamaen : 15

2. "Pajaratan Cinta" By Dhipa Galuh Purba 
3. "Teroris" By Dhipa Galuh Purba
4. "Seksa" By Dhipa Galuh Purba
5. "Sastra Jendra" By Dhipa Galuh Purba
6." Longser Duriat Bejad" By Dhipa Galuh Purba
7. "Kembang Gadung" By Dhipa Galuh Purba Ngan sakitu heula ti simkuring, hatur nuwun!

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Download Kumpulan Naskah Drama Bahasa Sunda"

Post a Comment

Use good manner! :)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel